omenat

Infokirje Treeniresepti valmennusohjelmiin osallistuville

Infokirje lähetetään kaikille Treeniresepti terveysliikunta-, kuntoliikunta-, toimintakyky- ja ravinto-ohjelmiin osallistuville sekä niille työpaikoille, joilla on Wellnessmeny palvelusopimus. Infokirjeistä saat lisätietoja, lomakkeita ja vinkkejä harjoitteluusi.

Hiihtoladulle!

4.2

Nyt hiihtämään perinteistä

Pakkaset talttuvat ja luntakin riittää koko Suomessa. Nyt on hyvä siirtyä suksille. Jos osallistut terveys- tai kuntoliikuntaryhmään, lisää 15 min. viikoittaisiin harjoitteluaikoihin. Katso Reijo Jylhän hiihtovinkit perinteiselle.

Avaa linkki

Oletko kokeillut luisteluhiihtoa

Vapaa hiihtotyyli tuntuu raskaammalta kuin perinteinen. Parempi hiihtotekniikka auttaa asiaa; meno helpottuu ja vauhti paranee. Katso vapaan tekniikkavinkit.

Avaa linkki

Venyttele hiihtolenkin jälkeen

Hiihto on monipuolista liikuntaa. Lue lajivinkit ja valitse sopivat venytykset.

Avaa linkki

 

Hyödynnä henkilökohtainen ohjaus

18.1. alkaneisiin valmennusohjelmiin osallistujat voivat kysyä harjoitteluun tai vaikkapa selkävaivoihin liittyvistä ongelmista maksutta e-mailillä. Saatamme tehdä muutaman selvittävän lisäkysymyksen, minkä jälkeen saat lisäohjeita sähköpostiisi. Lähetä kysymyksesi osoitteella: valmennus@treeniresepti.fi. Jos tarvitset henkilökohtaista ohjausta, voit olla yhteydessä palveluntuottajaasi tai työterveyshuoltoon.

Seuraavat valmennusohjelmat alkavat 1.2.2016. Hyvä Työ -ohjelman ajan valmennusryhmät ovat maksuttomia Seurakuntayhtymän henkilöstölle.

Avaa linkki

wm-logo

Paranna yrityksesi työnhyvinvointia jo tänään.
Ota yhteyttä puh. 0415251726 | valmennus@treeniresepti.fi 

Wellnessmeny,2016
Jos et halua enää vastaanottaa viestejä, voit perua sen täältä.
Eikö viesti näy oikein? Katso selainversio.