omenat

 

Liikkuvuus ja notkeus

Liikkuvuus- ja venytysharjoittelu nopeuttaa harjoittelusta palautumista, ennaltaehkäisee vammojen syntymistä ja mahdollistaa siten tehokkaan harjoittelun. Linkistä lisätietoa!

Avaa linkki

 

Väsyykö selkä?

Selän väsyminen on yleinen oire ikään ja sukupuoleen katsomatta. Väsyminen on merkki lannerangan liiallisesta, pienelle alueelle kohdistuvasta kuormituksesta. Oire aiheutuu nivelsiteiden venyttymisestä ja siihen kannattaa puuttua ajoissa; pitkittyessään vaiva aiheuttaa noidannuoli -oireita ja altistaa lannerangan kulumamuutoksille. Apu löytyy parantamalla lannerangan ryhtiä, palauttamalla lannerangan normaalit liikekomponentit sekä harjoitelemalla keskivartalon hallintaa.

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Avaa linkki

Tee lannerangan liikkuvuustesti ja paranna rintakehän liikkuvuutta.

Avaa linkki

Niska ja selkä liikkuvaksi

Särkeekö päätä?

Päänsärky on yleinen oire. Istuma- ja päätetyön lisääntyminen ei ainakaan esiintyvyyttä vähennä. Oireen takana on usein huono pään ja kaularangan asento sekä siihen liittyvä huono rangan nivelten liikkuvuus. Kokonaiskuvaan liittyy usein myös huimauksen tunne; ikävä ja kiusallinen oire, joka aiheutuu pään hermoston huonosta verenkierrosta. Niskipujen ehkäisyn ja hoidon kulmakiviä ovat parempi pään asento sekä kaularangan liikkuvuus.

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Avaa linkki

Paranna kaularangan liikkuvuutta linkin harjoitteilla.

Avaa linkki

 

Wellnessmeny,2016
Jos et halua enää vastaanottaa viestejä, voit perua sen täältä.
Eikö viesti näy oikein? Katso selainversio.