omenat

 

Hei,

”Kemi Kuntoon” treeniryhmän ensimmäinen jakso on päättymässä. Lämmin kesä on pian käsillä ja suunnittelemme nyt jatkoa. Tekniikka on kiukutellut välillä ja nyt laitamme myös nämä asiat kuntoon.

Klinikkapäivä tiistaina 30.5. 15:00 – 18.00

Toukokuun lopulla järjestetään yhteinen klinikkapäivä Kemissä. Voit kysyä valmennusryhmältä harjoittelustasi ja saat yksilöllisiä neuvoja ja ohjeita. Klinikan ajan toimii myös Non-Stop liikuntaryhmä, jossa venytellään, rentoudutaan ja liikutaan. Päivään ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Tule mukaan, kun sinulle sopii. 

Tapahtumapaikkana on Lapin Amk. Meripuistokadun kampus. Osoite on: NNNNNNN

TERVETULOA MUKAAN!

 

Mitä kahdeksan viikon jälkeen?

Kesä on parasta aikaa liikunnalle ja itsestä huolehtimiselle. Valmennusohjelmat jatkuvat maanantaina 5.6. Heinäkuussa ei kännykkä häiritse lomarauhaa, vaan pidetään pieni tauko ja mobiiliohjelmat käynnistyvät taas maanantaina 31.7.

Jos olet ollut mukana kuntoliikuntaohjelmassa, kannattaa jatkaa toimintakyky- ja liikkuvuusohjelmalla. jatkat liikuntaa ja lisäät mukaan liikkuvuusharjoitteet. Liikuntasuoritukset voit kirjata linkistä avautuvaan liikuntapäiväkirjaan. Monet käyttävät myös esim. SportTrackeriä.

Terveysliikuntaohjelmaa voit jatkaa kuntoliikunta-, tai toimintakykyohjelmalla ja toimintakykyohjelmaa liikuntaohjelmilla. 

Kysy lisää Klinikkapäivänä.

Avaa linkki

 

Ryhmämailit toimimaan

Ryhmämaileissä on ollut ongelmia. Saat tämän kirjeen jälkeen toisen mailin valmennus@treeniresepti.fi -osoitteesta. Jos et ole saanut ryhmämailliä, kerro ongelmasta niin korjataan tilanne ja varmistetaan, että kaikki saavat ryhmämailit perille.

wm-logo

 

Paranna yrityksesi työnhyvinvointia jo tänään.
Ota yhteyttä: valmennus@treeniresepti.fi 

Wellnessmeny,2016
Jos et halua enää vastaanottaa viestejä, voit perua sen täältä.
Eikö viesti näy oikein? Katso selainversio.