omenat

 

Hei,

”Kemi Kuntoon” treeniryhmän ensimmäinen jakso on päättymässä. Lämmin kesä on pian käsillä ja suunnittelemme nyt jatkoa. Tekniikka on kiukutellut välillä ja nyt laitamme myös nämä asiat kuntoon.

Klinikkapäivä tiistaina 30.5. 15:00 – 18.00

Toukokuun lopulla järjestetään yhteinen klinikkapäivä Kemissä. Voit kysyä valmennusryhmältä harjoittelustasi ja saat yksilöllisiä neuvoja ja ohjeita. Klinikan ajan toimii myös Non-Stop liikuntaryhmä, jossa venytellään, rentoudutaan ja liikutaan. Ilmoittaudu osallistumisestasi klinikkapäivään 24.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen valmennus@treeniresepti.fi. Tarkkaa aikaa ei tarvitse ilmoittaa, tule, kun sinulle sopii. Voit myös etukäteen kertoa, mistä asioista haluat kysyä tai mitä ohjeita tarvitset.

Tapahtumapaikkana on Lapin Amk. Meripuistokadun kampus. Osoite on: Meripuistokatu 26 Kemi. Liikuntasali on heti pääoven vieressä.

TERVETULOA MUKAAN!

 

Mitä kahdeksan viikon jälkeen?

Kesä on parasta aikaa liikunnalle ja itsestä huolehtimiselle. Valmennusohjelmat jatkuvat maanantaina 5.6. Heinäkuussa ei kännykkä häiritse lomarauhaa, vaan pidetään pieni tauko ja mobiiliohjelmat käynnistyvät taas maanantaina 31.7.

Jos olet ollut mukana kuntoliikuntaohjelmassa, kannattaa jatkaa toimintakyky- ja liikkuvuusohjelmalla. Jatkat kesäliikuntaa ja lisäät mukaan liikkuvuusharjoitteet. Liikuntasuoritukset voit kirjata linkistä avautuvaan liikuntapäiväkirjaan. Monet käyttävät myös esim. SportTrackeriä tai muita teknisiä päiväkirjoja.

Terveysliikuntaohjelmaa voit jatkaa kuntoliikunta-, tai toimintakykyohjelmalla ja toimintakykyohjelmaa liikuntaohjelmilla. 

Kysy lisää Klinikkapäivänä.

Avaa linkki

Ryhmämailit toimimaan

Ryhmämaileissä on ollut ongelmia. Saat tämän kirjeen jälkeen toisen mailin valmennus@treeniresepti.fi -osoitteesta. Jos et ole saanut ryhmämailliä, kerro ongelmasta niin korjataan tilanne ja varmistetaan, että kaikki saavat ryhmämailit perille.

wm-logo

 

Paranna yrityksesi työnhyvinvointia jo tänään.
Ota yhteyttä: valmennus@treeniresepti.fi 

Wellnessmeny,2016
Jos et halua enää vastaanottaa viestejä, voit perua sen täältä.
Eikö viesti näy oikein? Katso selainversio.