[caption id="attachment_512" align="aligncenter" width="342"] Reidarin pöntöt[/caption]

Hei,

”Kemi Kuntoon” pilottiprojektin päätöstilaisuus pidettiin 19.9.2017 Kemissä. Paikalla oli LapinAMKin TKI-päällikkö Martti Ainonen, hankekoordinaattori Janne Hirvonen, lehtorit Arja Meinilä ja Johanna Husa-Russell, Tapani Tohka sekä LapinAMKin opiskelijoita, jotka ovat hankkeessa työskennelleet. Tässä yhteenvetoa tilaisuudessa kerrotuista tuloksista ja palautetta projektin annista.

PT-Momentumin käyttö hieman kangerteli alussa. Suurimpana syynä olivat eri e-mail -osoitteet matkapuhelimessa ja työssä. Järjestäjän ”piikkiin” meni lähetysvirhe, jolloin treenejä tuli tuplasti tai triplastikin. Ohjelman käyttöaste oli kuntoliikuntaryhmässä 80,25%, terveysliikuntaryhmässä 67,63% ja toimintakykyryhmässä 44,63%. Tuohon jälkimmäiseen, matalaan lukuun vaikutti pienen ryhmän yhden jäsenen selkävamma, joka tietysti pysäytti harjoittelun. Ravintovinkkejä avattiin ahkerasti; 80,41% yhteensä 330 avauskertaa.

Alkumittauksiin osallistui 36 henkilöä ja loppumittauksiin 18, toisin sanoen 51,4% alkumittauksiin osallistuneista. Seurantakyselyn vastausprosentti oli hyvä 68,6%.

Testitulokset seurannassa:

Arja Meinilä kuvasi laboratoriotutkimusten tuloksia, joissa ei ollut oleellisia muutoksia alku- ja lopputilanteeseen nähden. Johanna kertoi alku- ja

 

 


 

Paranna yrityksesi työnhyvinvointia jo tänään.
Ota yhteyttä puh. 0401272110 | valmennus@treeniresepti.fi 

Wellnessmeny,2020